Byten & Returer för Webb kunder

 

Motsvarade inte varan dina förväntningar, eller vill du byta storlek eller färg?
Här hittar du information om vad som händer när du har skickat en retur eller gjort ett byte. Du har 14 dagar på dig att bestämma dig för om du önskar behålla dina produkter, räknat från dagen då du tog emot paketet.

RETUR

Kom ihåg att det är du som kund som ansvarar för returen fram tills vi har tagit emot- och registrerat den. Spara alltid ditt inlämningskvitto. 

Sänd tillbaka varan i oförändrat skick, gärna i originalförpackningen. Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Det kan ta upp till 14 dagar för en retur att komma fram till oss och behandlas. Blir din retur godkänd så skickar Klarna en uppdaterad faktura via mail till dig efter att vi har behandlat din retur om det finns någonting kvar att betala. Du kan även se din uppdaterade faktura inne på Mina Sidor hos Klarna. 

Returadress:
Rogers Fjällbacka
Galärbacken 15, 457 40 Fjällbacka

BYTE

Det går utmärkt att byta en vara mot en annan genom att själv lägga en ny order på vår webbsida. Vid byten står kunden för frakten.

ÅTERBETALNING

Sker så snart ångermeddelande/retur mottagits, dock senast inom 14 dagar. Är du faktura- eller kontokund gottskrivs ditt konto.
Har du betalt med betalkort eller Swish sker återbetalning automatiskt tillbaka ditt kortkonto. 

REKLAMATIONER

Har du fått felaktiga varor eller blivit felexpedierad så ber vi dig att kontakta kundservice snarast per mail till info@rogersfjallbacka.se

Vid reklamation debiteras ingen fraktavgift eller returfraktavgift. Tänk på att du själv måste lägga en ny beställning om ny vara/order önskas. 

OUTLÖSTA PAKET 

Om du av någon anledning inte hämtar ut ett paket med varor, så tvingas vi debitera den verkliga fraktkostnaden samt returfrakten. För ej uthämtad vara tillkommer också en expeditionsavgift. Våra fraktvillkor gäller ej vid icke uthämtat paket. De fraktpriser vi debiterar från PostNord för ditt paket kommer vi alltså att ta ut och inte enbart kundfrakten på 69 kr. För ej uthämtade paket debiterar vi för närvarande 200 kronor.